Ο γαμος των ονειρων σας στην Μυκονο!

Η Μύκονος είναι το πιο διάσημο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, και ειδικότερα των Κυκλάδων. Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια, τους ανθισμένους κήπους και τα πλακόστρωτα μονοπάτια, αποτελεί αντιπροσωπευτική εικόνα του νησιού. Ζευγάρια από όλο τον κόσμο αναζητούν ένα τέτοιου είδους ειδυλλιακό τοπίο, καθιστώντας την Μύκονο τον απόλυτο προορισμό για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους!

Διοργανώστε τον γάμο των ονείρων σας στους ειδυλλιακούς χώρους του Mykonian Iros.

Οι χώροι και η αρχιτεκτονική του Mykonian Iros αντιπροσωπεύουν το μαγευτικό τοπίο της Μυκόνου. Θα εντυπωσιαστείτε από τη μαγευτική θέα στη θάλασσα και στο ρομαντισμό του ηλιοβασιλέματος.

Σχεδιάζοντας το γάμο σας στο Mykonian Iros, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καμία λεπτομέρεια. Το αφοσιωμένο προσωπικό του χώρου είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει στην διοργάνωση της μεγάλης αυτής ημέρας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που έχει σημασία.

Το Mykonian Iros προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας εξαιρετικά γαμήλια μενού που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και αναζητώντας την τελειότητα στη γαστρονομία τους.

Εκτός από τον μπουφέ, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως pool bar, welcome drinks και DJ. Επιπλέον, το προσωπικό μας προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος.

Οι εγκαταστάσεις του Mykonian Iros προσφέρουν πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια και WC για ΑΜΕΑ.

Ο θεαματικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 100 άτομα και η διαμονή μπορεί να καθοριστεί βάσει διαθεσιμότητας.