Αποτρίχωση με λέιζερ

Το Clarity by Lutronic είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα λέιζερ, με διπλό μήκος κύματος, Alexandrite 755nm και Nd: YAG 1064 mn, υψηλή ταχύτητα και το μεγαλύτερο σημείο (20 mm) επίσης. Χάρη στην ταυτόχρονη επαναστατική λειτουργία δύο τύπων ψύξης (Hybrid Cooling), υπάρχει ένας ψεκασμός πριν και ένας κατά τη διάρκεια του παλμού, και έτσι ελαχιστοποιείται ο πόνος. Προσφέρει διάφορες θεραπευτικές επιλογές για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το σκουρόχρωμο ή μαυρισμένο.

Ανάλογα με τις ανάγκες των ασθενών, το Clarity by Lutronic μπορεί να καλύψει μια σειρά δερματολογικών χειρουργικών επεμβάσεων, όπως:

– Αποτρίχωση
– Αναζωογόνηση του δέρματος
– Σύσφιξη του δέρματος
– Αφαίρεση μελανοχρωμικής κηλίδας
– Θεραπεία αγγειακών βλαβών
– Θεραπεία Ονυχομυκητίασης
– Αφαίρεση κονδυλωμάτων
– Πολλές άλλες αισθητικές και παθολογικές θεραπείες.
Πόσο άνετη είναι αυτή η θεραπεία;

Η ευκρίνεια σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιεί την άνεση. Οι θεραπείες, σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο Ευφυές Σύστημα Ψύξης, κάνουν αυτές τις θεραπείες άνετες, χωρίς αναισθητικά.

Πόσο διαρκεί η ανάρρωση;

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας εκτεταμένος ερεθισμός μετά από μια θεραπεία που χρησιμοποιεί το Clarity, ακόμη και μετά από μια συνδυασμένη θεραπεία. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μπορείτε να συνεχίσετε την τακτική φροντίδα του δέρματος καθώς και την εφαρμογή του μακιγιάζ σας.

Πόσο γρήγορη είναι αυτή η διαδικασία;

Εξαρτάται από την περιοχή και τη διαδικασία που θα επιλέξετε. Ωστόσο, οι λειτουργίες του Clarity προσφέρουν λειτουργίες που θα επιταχύνουν τον χρόνο ανάκτησης, π.χ. η πλήρης θεραπεία προσώπου μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από 10 λεπτά.

Αιμαγγειώματα

Τα πιο προηγμένα συστήματα λέιζερ της Prestige Derma Clinic αλλάζουν όλα όσα γνωρίζουμε για τη θεραπεία του αιμαγγειώματος. Οι ασθενείς μας μπορούν τελικά να απαλλαγούν από όλα αυτά, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να έχουν κανένα σημάδι ή ουλή.

Περιποίηση προσώπου Nd: Θεραπεία με λέιζερ YAG

Νικήστε το χρόνο άφοβα και αμέσως, έχοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ιατρική θεραπεία LASER ακμής

Νικήστε το χρόνο άφοβα και αμέσως, έχοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ιατρικές εφαρμογές λέιζερ

Κλινική Δερματολογία

Ραγάδες (Stretch Marks)

Οι ραγάδες είναι ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα που βασανίζει όλο τον πληθυσμό, όχι μόνο τη γυναίκα αλλά και τους άνδρες. Το δέρμα φαίνεται να «σπάει», δημιουργώντας έτσι λευκές και ροζ μη ελκυστικές γραμμές.

HPV

Ο ιός HPV θεωρείται ο πιο συχνός ιός που μεταδίδεται σεξουαλικά. Πολλές μελέτες εκτιμούν ότι η πλειονότητα του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού έχει εκτεθεί σε μόλυνση από τουλάχιστον έναν τύπο ιού.

Λέιζερ ονυχομυκητίασης Nd: Θεραπεία YAG

Η θεραπεία με λέιζερ μυκήτων των νυχιών είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία, καθώς ο ιός αποστειρώνεται φυσικά. Το φως λέιζερ είναι μυκητοκτόνο και οι ρίζες μύκητες κάτω, χωρίς παρενέργειες από τη φαρμακευτική αγωγή. Είναι μια γρήγορη, εύκολη, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική θεραπεία κατά των μυκήτων των νυχιών. Απαιτούνται 4-8 συνεδρίες για πλήρη ανάκτηση.

Θεραπεία ακμής

Η ακμή αποτελεί τις πιο συχνές κηλίδες των πιλοζωικών αδένων και επηρεάζει κυρίως τον κορμό του προσώπου και την πλάτη. Εμφανίζεται όχι μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες όλων των ηλικιών και παρόλο που δεν σχετίζεται με σοβαρό πρόβλημα, φαίνεται ότι έχει σημαντικές ψυχοκοινωνικές συνέπειες σε όσους υποφέρουν από αυτό.

Νήματα μαλακού προσώπου σιλουέτας

Μια άμεση λύση για χαλάρωση, σε 45 λεπτά !!! Χωρίς τομές. Απλά χρησιμοποιώντας απορροφήσιμα νήματα που έχουν κώνους. Η Σύγχρονη Αισθητική Ιατρική σημειώνει ολοένα και μεγαλύτερη πρόοδο στις μη επεμβατικές θεραπείες, προκειμένου να αποφευχθεί η γήρανση, η χαλάρωση του όγκου ή η πτώση των ανατομικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Το Silhouette Soft Face Threads είναι ένα θεραπευτικό και καινοτόμο πρωτόκολλο.

Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος

Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου. Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια πολύ γνωστή ιατρική πράξη της Αισθητικής Ιατρικής. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος κάθε ηλικίας ανά πάσα στιγμή. Η μεσοθεραπεία προσώπου υποδιαιρείται σε αυτόλογη, ετερόλογη και μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Θεραπεία υαλουρονικού οξέος

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι η πιο γνωστή μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία στατικών ρυτίδων, απώλεια όγκου που εμφανίζεται συνήθως με τα χρόνια.

Θεραπεία λιπόλυσης AQUALYX

Το AQUALYX είναι μια ενέσιμη λιπόλυση που δρα τοπικά και εστιακά, σε οποιοδήποτε μέρος υπάρχει το πρόβλημα της εστιακής. Υπολογίζεται ότι ο μέσος όρος 3-6 πραγματοποιείται κάθε 20 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τη δεύτερη συνεδρία, ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Θεραπεία με ενέσιμη υπεριδρωσία

Η υπεριδρωσία είναι μια παθολογική κατάσταση, η οποία χαρακτηρίζεται από υπερβολική έκκριση ιδρώτα από γλυκούς αδένες εκκρινών. Βρίσκεται κυρίως στις μασχάλες, στις παλάμες και σπάνια σε όλο το σώμα. Μετά την εφαρμογή αυτής της μεθόδου ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τη ρουτίνα του, με μερικούς περιορισμούς.

Νήματα ανύψωσης ΠΟΠ

Κερδίστε χρόνο με σωστό και φυσικό τρόπο. Νέα ανύψωση νήματος από την Icon Biomed, γίνεται σε μηδενικό χρόνο και χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αυτή η τεχνική συνίσταται στην τόνωση του δέρματος και στην ανύψωση αυτών των περιοχών του προσώπου και του σώματος που έχουν πέσει, είτε λόγω χαλάρωσης του λεπτού δέρματος ή της ηλικίας.

Αισθητική Δερματολογία