ΒΑΠΤΙΣΗ

Πόσο γρήγορα περνάνε οι μήνες και πόσο γρήγορα έφτασε η στιγμή που πρέπει να οργανώσετε την Βάπτιση του μωρού σας..!

Με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του χώρου της βάπτισης του παιδιού σας. Οργανώστε το πάρτι της βάπτισης του παιδιού σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Mykonian Iros, σε έναν εξωτερικό χώρο 1,5 στρεμμάτων με πισίνα, pool bar και κήπο ή σε έναν εσωτερικό χώρο 90 τ.μ. με θέα στην πισίνα, στη θάλασσα και στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Οι έμπειροι Chef μας είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν την πιο ονειρεμένη βάπτιση, γεμάτη χρώματα, μοναδικές γεύσεις, γλυκά αρώματα και υπέροχα σχέδια σύμφωνα πάντα με το concept που έχετε επιλέξει.

Ξεκινώντας από τη διακόσμηση, το στολισμό του χώρου, την μουσική και το menu αλμυρών ή γλυκών γεύσεων διαμορφώνουμε κάθε λεπτομέρεια.

Η βάπτιση του παιδιού σας θα μεταμορφωθεί σε ένα πάρτι γεύσης και απόλαυσης αφήνοντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Αναλαμβάνοντας κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης η ομάδα του Mykonian Iros είναι κοντά σας, για να σχεδιάσει μαζί σας τη βάπτιση που ονειρεύεστε.